DM Zonnebril / reservebril

De lente is begonnen! We zijn gestart met het samenstellen van de DM campagnes van de zonnebril en reservebril. Campagnes waarbij opmaak, boodschap en tijd van verzending volledig zijn afgestemd op de doelgroep.

DM zonnebrillen
De DM zonnebrillen campagne is uitermate geschikt om uw (merk)zonnebrillencollectie te promoten in combinatie met een actie. Een campagne op maat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Actieperiode: april/mei/juni

DM reservebril
De meeste Nederlandse bril- of lensdragers weten niet dat je in veel Europese landen verplicht bent om een reservebril in de auto te hebben. Maar ondanks dat is het natuurlijk slim een reservebril mee op vakantie te nemen, ongeacht waar men op vakantie gaat. Daarom is het verstandig uw klanten hierop attent te maken d.m.v. een direct mailing.

Actieperiode: juni/juli/augustus

Ontwerpkeuze DM
De Direct Mailing bestaat uit een A5 formaat kaart. U kunt een keuze maken uit verschillende uitingen met een vaste basis lay-out. De bodytekst en actievoorwaarden kunnen naar wens worden aangepast.

Meedoen met deze campagne
Heb je vragen over deze campagne of wens je persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met Jill Marketing. Om de campagnes extra te ondersteunen kunnen we meerdere  mogelijkheden bieden, zoals het opmaken van posters, advertenties en social media uitingen. Daarmee bereik je zowel bestaande als nieuwe klanten en breng je deze campagne meer onder de aandacht!

Interesse in deze campagne?

Voor meer informatie kun je contact opnemen via T 085-201 97 11 of info@jillmarketing.nl onder vermelding van  ‘DM Zonnebril’ of ‘DM Reservebril’.

Je ontvangt vervolgens van ons een overzicht van de ontwerpen met de daartoe bijbehorende teksten of je kunt kijken in de Jill Marketing Planner.
Voor de meeste uitingen volstaat een A5 formaat kaart.

Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook T 085-2019711.

Onderwerp: DM zonnebril/reservebril 

© Copyright - Jill marketing group | All rights reserved