Wintersale

De voorbereidingen voor de wintercampagnes zijn in volle gang. We zijn gestart met het samenstellen van de DM campagne: de WinterSale! Een campagne waarbij opmaak, boodschap en tijd van verzending volledig zijn afgestemd op de doelgroep.

Met de consumenten wordt gecommuniceerd te profiteren van kortingen omdat er plaats gemaakt moet worden voor de nieuwe monturencollectie. Een campagne op maat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Ontwerpkeuze DM
De Direct Mailing bestaat uit een A5 formaat kaart. U kunt een keuze maken uit verschillende uitingen met een vaste basis lay-out. De bodytekst en actievoorwaarden kunnen naar wens worden aangepast.

Meedoen met deze campagne

Heb je vragen over deze campagne of wens je persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met Jill Marketing. Om de campagnes extra te ondersteunen kunnen we meerdere  mogelijkheden bieden, zoals het opmaken van posters, advertenties en social media uitingen. Daarmee bereik je zowel bestaande als nieuwe klanten en breng je deze campagne meer onder de aandacht!

Interesse in deze campagne?

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@jillmarketing.nl onder vermelding van ‘DM Wintersale’.
Jij ontvangt vervolgens van ons een presentatie  van de verschillende ontwerpen met de daartoe bijbehorende teksten. Voor de meeste uitingen volstaat een A5 formaat kaart.

Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook T 085-2019711.

Onderwerp: DM Wintersale 2017

© Copyright - Jill marketing group | All rights reserved