Gebiedsanalyse van je verkoopregio

Analyse van je klantenbestand

Analyse van je omzet

Rapporten met aanbevelingen

Jill analyseert & rapporteert

  • Prospect analyse van je verzorgingsgebied.

  • Maandelijkse resultaat analyse.

  • Omzetrapportage op klantenprofielen

  • Gratis begeleiding bij interpretatie analyses.

Elke Euro kun je maar één keer uitgeven. Om de juiste marketingstrategie te bepalen analyseert Jill het koopgedrag en klantprofiel om zodoende een maximale respons op iedere actie te verzekeren. Respons rapportages zijn daarbij een “must”.  Groepsanalyses binnen de deelnemers geven extra inzicht en informatie.

Het Jill Marketing Plan is een goed uitgedacht antwoord op het reclamegeweld van de ketenbedrijven. Jill “schiet met scherp” op de doelgroep en niet met hagel op de hele markt. Voordat er een actie de deur uitgaat, analyseert Jill je huidige omzet en klantverdeling. Samen met de rapportage van het verzorgingsgebied komt Jill tot effectieve en gerichte campagnes met een hoge respons. En ja… natuurlijk meet Jill ook deze respons en koppelt die maandelijks naar je terug zodat je samen met Jill continue campagnes kunt bijsturen.

Analyse van het verzorgingsgebied

Voor iedere winkel is het van groot belang om te weten waar, welk type klanten in je verzorgingsgebied wonen. Wil je de verkoop richten op publiek in de hogere inkomensgroepen dan moet je weten hoeveel van dit soort huishoudens er in je omgeving zijn. Jill geeft je een gedetailleerde analyse van het gebied en interpreteert samen met jou deze data om zo te komen tot een optimale verkoopmix in je winkel.

Rapportage van omzet analyse en koopgedrag

De ingelezen klantprofielen die gekoppeld zijn aan je historische verkopen geven een gedetailleerd beeld van de samenstelling van het bestaande klantenbestand en met name ook van de omzet samenstelling. Uit welke groepen haal je de meeste omzet en/of aantallen. Deze informatie gebruiken we om een gedetailleerd marketingplan te maken. Een plan dat niet alleen je bestaande klanten bind, maar ook nieuwe klanten werft.

Responsmeting

Van alle marketing campagnes die Jill voor je uitvoert worden de resultaten gemeten. Je krijgt een overzicht van de aantallen die verstuurd zijn, de profielgroep die aangeschreven is en hoe hoog de conversie naar verkoop is geweest.

© Copyright - Jill marketing group | All rights reserved